
Bierproeverij
Bierproeverij bij Brouwerij De Biertafel.
De bierproeverijen worden verzorgd door Geerart van Doorn,
gediplomeerd zytholoog en brouwer van Hackfort Bier.
Het minimum aantal deelnemers voor een proeverij is 10.
1. Bierproeverij met bijpassende gerechtjes
Introductie en presentatie over:
- Geschiedenis van bier
- Brouwen van bier
- Ingrediënten van bier
- Verschillende bierstijlen
Proeverij
- Korte uitleg over smaak en de manier om te proeven
- Hoe wordt er geproefd: kijken, ruiken, aroma en smaak
- Proeven van vijf bieren met een verschillende bierstijl
- Bijpassende culinaire gerechtjes bij de bieren
- Foodpairing: uitleg over combinaties van bier en gerechten
- Maken van proefnotities
- Vergelijken en bespreken van het geproefde. Verschillen en overeenkomsten.
- Napraten met Hackfort Bier
Circa 120 minuten. Prijs per persoon: €35,–
2. Proeverij op maat
Het is ook mogelijk om op maat een eigen programma voor de proeverij samen te stellen. We bespreken graag de mogelijkheden, ook voor grote groepen.
Prijzen zijn inclusief 21% BTW.